Decoratiuni pentru gradina

Decoratiuni pentru gradina

Decoratiuni pentru gradina

Cand ajungi sa-ti aranjezi gradina, ai nevoie de cat mai multe idei si culori. Ai vrea sa se potriveasca , sa dea o frumusete care sa-ti incante privirea.
Toate acestea sunt posibile,daca alegi sa te ajuti de aceste decoratiuni.

Gradina,este locul unde ne petrecem o mare parte din timp, mai ales in anotimpurile calde,cand miresmele incep sa apara rand pe rand.Cand culorile au mii de nuante ce-ti transmit mii de stari.
Joaca copiilor este mai frumoasa afara in aer liber. Cu un catelus, cu o pisicuta, sau cu orice alt animal ce se mai creste pe langa casa omului. In lipsa acestor animalute, pasari, noi va sugeram aceste decoratiuni pentru gradina. Sunt realizate din tabla debitata in plasma, cu un designe interesant si cat mai rezistente.
Ca si decoratiuni din tabla , gasiti fluturi, catelusi, pisicute, inimioare, gainuse, cocosi, bibilici. Se pot realiza pe baza de omanda, orice alta decoratiune.
Pe stoc puteti gasi suporturi pentru chei, suporturi pentru bijuterii, sau cuiere, toate realizate din tabla de 3 mm, decupate in plasma. Daca iti place sa fii organizat si mereu punctual, un suport pentru chei, ar fi ideal, pentru a nu intazia cu cautarea cheilor. Aceste suporturi pot fi folosite atat in interior cat si in exterior. Ele fiind vopsite cu o vopsea speciala prezinta o durabilitate buna in fata intemperiilor.
Le puteti vopsi si aranja , in culori ce se potrivesc cu gradina sau curtea dvs.
Fiecare decoratiune este prevazuta cu taruse ce se fixeaza cu usurinta in sol , ce dau stabilitate chiar si in cazul unor zile capricioase.
Decoratiunile din tabla pot fi vopsite in camp electrostatic, in nuante de gri, rosu, negru , maro, sau alb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »