Sună acum și îți facem o ofertă personalizată

SUNĂ ACUM ȘI ÎȚI FACEM O OFERTĂ PERSONALIZATĂ!

Cauti un magazin de fier forjat de  unde poti lua tot ce ai nevoie pentru lucrarea ta?Cauti un loc unde odata ce  ai intrat poti alege dintro privire produsele care iti plac?Cauti un magazin unde iti doresti ca asteptarile tale sa  se concretizeze?Atunci te asteptam sa ne vizitezi in magazinele noastre din Ramnicu Sarat, Buzau, Bacau, Focsani, Slobozia, Ploiesti, Brasov, Bucuresti.Poate suntem localizati mai departe de casa ta,insa daca nu poti ajunge, venim noi in casa ta,virtual prin intermediul sitului.Livram in orice locatie din tara.

Ce-ti vine pentru prima data in minte cand te gandesti la fier forjat?

Daca prima imagine care iti vine in minte este aceia a unei mobile greoaie,varfuri ascutite si taioase sau a unui metal rece si impersonal,noi te vom ajuta sa-ti schimbi aceasta impresie.

Cand o sa te aproprii de acest metal si o sa-l vezi bine lucrat si imbinat o sa realizezi frumusetea si puterea acestui material, care prin intrebuintarea lui schimba decorul oricarei locuinte.Crearea unui sentiment de caldura,stil si eleganta stabileste impresia despre casa ta.Anii de experienta ne-au dat abilitatea si cunostiintele necesare pentru a vinde produse de calitate care vor infrumuseta casele voastre.

Oferim cele mai cautate elemente din fier forjat la preturi de PRODUCTIE !

Elementele si profilele din fier forjat-Sendone reprezinta o adevarata oportunitate pentru cei care cauta un raport bun pret-calitate.De aici va veti putea inspira pentru a crea  adevarate decoratiuni din fier forjat pentru portile,gardurile si casele dumneavoastra.Echipa Sendone va este alaturi in aceasta sarcina deosebit de importanta,deoarece scopul nostru este ca fiecare client sa fie multumit de produsul ales. Elementele prezentate de catre noi vor satisface si cei mai pretentiosi clienti.

Firma noastra produce si comercializeaza la cele mai bune preturi tot ceea ce aveti nevoie, incepand cu profile amprentate diverse marimi si modele continuind cu elemente si ornamente  ,panouri si montanti si ajungand pana la accesorii complete pentru porti si garduri. Aceasta reprezinta invitatia noastra catre toti cei dispusi sa ne viziteze in depozitele deschise in Ramnicu Sarat, Buzau, Bacau, Focsani, Slobozia, Ploiesti, Brasov, Bucuresti sau online pe www.sendone.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »