Fier forjat

Fier forjat

Fier forjat

Ne ocupam cu producerea si comenrializarea elementelor pentru garduri si porti, de peste 14 ani. Avem o experienta ampla in ceea ce priveste confectionarea portilor, gardurilor, si balustradelor . Consultantii nosti va pot da cele mai bune soltii atunci cand va hotarati sa va construiti portile si gardurile.
Detinem stocuri complete de elemente ce intra in componenta gardurilor : teava,rozete de mijloc, mana curenta din fier, varfuri .
Cu ajtorul acestor elemente va puteti confectiona gardul, poarta , balconul sau balustada dorita.
Gasiti stocuri complete in toate depozitele SendOne din tara: Buzau. Ploiesti, Bacau, Focsani, Brasov, Slobozia, Ramnicu Sarat.

,
Oferim consultanta pentru a va alege elementele potrivite , cat si variante de garduri si porti din fier forjat, sa se potiveasca perfect cu decorul casei tale.
Va puteti gasi un model unicat, facand si o combinatie intre fierul forjat si tabla decupta in laser. Fierul forjat este unul din materialele ce nu se demodeaza in timp. Are o durata mare de viata, daca este vopsit cu produse adecvate.
Frumusetea fierului capata cote maxime, cand mesterul are o viziune complexa . Designul v-il puteti alege si din catalogul nostru existent pe site. Tabla debitata , va poate da intimitatea dorita, scutindu-va de policarbonatul inestetic.
Livram si prin curier elemente cat si panouri din tabala decupata.
Va asteptam in depozitele SendOne!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »