Confectii metalice pentru pergole sau sere

Confectii metalice pentru pergole sau sere

Confectii metalice pentru pergole sau sere

Intr-o era in care alimentatia defectuoasa este cauza principala a unor probleme de sanatate, unicul mod de a sti ce consumi, este realizarea propriului tau solar. Ne-ar placea sa avem la dispozitie alimente ECO ,insa singura modalitate de a sti ce mananci este sa le cultivi chiar tu.
Noi ne-am gandit sa realizam confectii metalice pentru solare sau sere. Montajul este simplu, fara a fi nevoie de serviciile unui meserias . Prinderile se fac la suruburi iar pergolele au diferite dimensiuni, ca deschidere, lungime si inaltime. Aceste structuri metalice sunt solide, si pot rezista intemperiilor.
Aceste confectii metalice pentru pergole sau sere le puteti folosi in mai multe scopuri: ca solar, ca pergola pentru flori, ca adapost pentru masina, ca umbrar, sau ca intrare in curtea sau gradina ta.
Sunt realizate din teava de 40×40 cu 2 grosime, arcadele, iar stalpii si intervalele din 30×30 cu 2 grosime. Acestea se vand demontabile si date cu grund.
Aceste pergole se vand pe tronsoane in multiplu de 1,5m . Pot fi cu deschidere de 2,8 m si 3,3 m, inaltimea de 2,5 m si 3 m,lungimea de 4,5 m, 6 m. Pot fi si mai mari in multiplu de 1,5 m.
Sunt demontabile , sunt usor de montat, fara a cere ajutorul unui sudor sau a unui alt meserias.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »